Exchanges: Binance

Binance is een chinese professionele cryptocurrency exchange waar je tientallen bekende en onbekende crypto munten kunt verhandelen. Grote voordeel bij binance is dat je handelt met andere mensen. Waar je bij veel crypto exchanges verkoopt aan de website is dit hier niet het geval, bijkomend voordeel is dus dat er altijd bitcoins of altcoins voorradig zijn.

Binance voordelen:

Binance heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere exchanges, om te beginnen heb je een hele lage fee. Je kunt dit nogmaals reduceren met 50% door de fees te betalen met hun eigen cryptomunt binance (BNB).

Voorraad:

Er is altijd voorraad. Hier kan ik kort over zijn, je kunt altijd kopen en verkopen, ik heb op Litebit meerdere malen gehad dat ik niet kon kopen of verkopen door walletonderhoud of onderhoud op een andere beurs. en als de koers laag is dan wil je juist kopen!

Applicatie:

Ook heeft Binance een hele goede applicatie ontwikkeld, zo kan je ook onderweg op je smartphone de koers bekijken en kopen en verkopen van je cryptocurrencys. Beveiliging is prima geregeld met een tweestaps verificatie.

Oordeel:

Binance is mijn nummer 1 om te traden vanwege de lage fees en het altijd voorradig hebben van cryptocurrencys, daarnaast is de App ook enorm goed.

Wil jij jezelf registeren bij Binance? Doe dit via onderstaande link.

Overtuigd van het Altcoinbase team?