Ontmoet het Team

Stef is de oprichter Altcoinbase. Hij houdt zich dagelijks bezig met analyses maken en hierop traden is wat zijn passie is.
Stef is elke dag achter zijn computer te vinden, waar hij bezig is voor de community van Altcoinbase. Hij zorgt ervoor dat het Youtube-kanaal van Altcoinbase dagelijks wordt voorzien van de Bitcoin update, coin reviews en tutorials met betrekking tot het traden.

Eef is mede-eigenaar van Altcoinbase. Op het vlak van informatie vergaren en het onderscheiden van FUD en reality, onderscheid maken in kwaliteit van verschillende currencies, leren lezen en begrijpen van TA’s, breidt ze haar kennis nog dagelijks uit. Zowel het verstrekken van informatie, marketing en communicatie, nieuwe partnerships aanlengen, groeimogelijkheden en vernieuwing voor Altcoinbase en de community onderzoeken en benutten vindt ze enorm leuk.

Jaap houdt zich zich dagelijks bezig met alle vormen van Cryptocurrency. Denk hierbij aan traden, masternodes maar ook de blockchain technologie. Binnen Altcoinbase is hij met name bezig met de aanvragen en verwerken van de diverse abonnementen en de bijbehorende customer care. Als Cryptocurrency consulent verzorgt hij met Altcoinbase diverse trainingen en presentaties.
Hij is geslaagd voor de opleiding “Cryptocurrency & Disruption” aan de London School for Economics and Political Science en studeert momenteel af voor zijn Executive Master in Security & Defence met afstudeeronderwerp de IBM blockchaintoepassing Tradelens.

Mike houdt zich hoofdzakelijk bezig met het analyseren van de markt en trade op dagelijkse basis.
Hij verzorgt de signalservice voor Binance en Bitmex. Door middel van deze Signals kunnen onze VIP members de lopende trades volgen en in realtime mee kijken waar en wanneer hij long of short gaat, koopt en verkoopt.
Nog dagelijks bestudeert Mike de vele aspecten binnen het traden om zichzelf verder te ontwikkelen en zo de markt altijd een stap voor te blijven.

Overtuigd van het Altcoinbase team?